Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم رونمایی از کاپ جام جهانی فوتبال که برای نخستین بار به ایران امده، در حضور بزرگان فوتبال ایران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مراسم رونمایی از کاپ جام جهانی امروز از ساعت ۱۵ در برج میلاد تهران آغاز شد. در ادامه تور کاپ جام جهانی که تاکنون از کشورهای مختلف از جمله ژاپن و استرالیا عبور کرده، این جام در فاصله ۸۰ روز به تهران و ایران رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران و دانمارک تنها کشورهای حاضر در جام جهانی هستند که برای اولین بار در خاک خود میزبان این جام خواهند بود.

آندره واشکوویچ، سارا گاندویی و کریس اکتلی، نمایندگان فدراسیون جهانی فوتبال نیز در این مراسم حضور داشتند. همچین زاکانی شهردار تهران، محمد پولادگر معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در این رویداد حاضر شدند. دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی ایران هم در مراسم حضور دارد.

احمدرضا عابدزاده، حمید استیلی، محمد فنایی، علیرضا فغانی، حسین فرکی، سیروس دین محمدی، خداداد عزیزی، نیما نکیسا، حسن روشن، حمید درخشان، بهتاش فریبا، اکبر مالکی، علی اصغر مدیر روستا، ریکاردو ساپینتو، ژوزه مورایس و مدیران باشگاه ها نیز در این مراسم حضور داشتند.

همچین با حمایت شهرداری تهران، هشت تخته فرش برای حضور تیم ملی در جام جهانی آماده و به کاپیتان‌ و سرمربی رقبای ایران در این رویداد اهدا خواهد شد.

در حین نمایش تصاویر قرعه‌کشی جام جهانی با حضور علی دایی، حضار در سالن برای او دست زدند.

محمد پولادگر، معاون قهرمانی و ورزش حرفه ای وزارت ورزش و جوانان در مراسم رونمایی از کاپ جام جهانی گفت: همه می دانیم که حضور تیم‌های ملی کشورها در رویداد بزرگ جام جهانی بدون در نظر گرفتن هر نتیجه‌ای یک افتخار بزرگ است. در تاریخ جام جهانی و ورزش جهان، حضور کشورها با توجه به روند صعود به این مسابقات، نشان از عظمت کشورها دارد.

وی ادامه داد: قرار نبود در محضر بزرگان صحبت کنم. از این فرصت استفاده می‌کنیم و در برابر بزرگانی که برای اقتدار کشورمان جان خود را فدا کردند، سر تعظیم فرود می‌آورم و برای موفقیت و افتخار تیم ملی ایران در جام جهانی کنار همدیگر قرار می‌گیریم تا یک موفقیت برزگ برای ما رقم بخورد.

مهدی تاج،‌ رئیس جدید فدراسیون فوتبال هم در این مراسم گفت: ما فوتبالی‌ها دنیا را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم؛ گروهی که در جام جهانی هستند و گروهی که در جام جهانی نیستند. برای پنجمین بار به جام جهانی می‌رویم! (تیم ملی برای ششمین بار به جام جهانی می‌رود). در دوره قبل عملکرد خوبی در جام جهانی داشتیم. امیدوارم دفعه بعد که از جام جهانی صحبت می‌کنیم به عملکرد خوب ایران در قطر اشاره کنیم. موفقیت در جام جهانی کار دشواری است اما حتما با حضور جوانان ما عملی است. نمایندگان فیفا و AFC هستند. ما افتخار آسیا هم هستیم. ایران بهترین نتایج را برای آسیا در دوره قبل رقم زد. ما برای آسیا هم افتخار بودیم. امیدوارم آسیا به کشور ما که در مجموع در حوزه فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی در قله قاره است، ببالد.

ادامه دارد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جام جهانی ۲۰۲۲ قطر رونمایی از کاپ جام جهانی کاپ جام جهانی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۳۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ طولانی شدن روند تصویربرداری و توقف تولید در زمان کووید و ماجراهایی که بعد از تصمیم تهیه‌کننده ترکیه ای برای اکران فیلم در این کشور پیش از اکران در ایران پیش آمد بخشی از حواشی بود که این فیلم تا رسیدن به اکران پشت سر گذاشت، هرچند اکرانش هم بی‌مسئله نبود.

فیلم چند نوبت قرار بود به اکران برسد که هر بار به تعویق افتاد. آخرین بار همین یک هفته قبل از اکران بود که باز به هفته بعد از آن موکول شد.

اما این‌ها تمام ماجراهای این فیلم نبود. به جز انتخاب بازیگران نقش مولانا و شمس که بازخوردهای زیادی داشت، استفاده از بازیگران ترکیه‌ای مثل‌ هانده ارچل، ‌ ابراهیم چلیک‌کول، بنسو سورال، ‌ بوران کوزوم، ‌ سلما ارگچ، ‌ حسام منظور و هالیت ارگنچ هم یکی از مسائلی بود که صحبت‌های زیادی درباره آن شد.

حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های ایرانی البته به سال‌های دور برمی‌گردد. در سال‌های پیش از انقلاب هم بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های فارسی بازی کرده بودند. مهم‌ترین و پرکارترین آنها جنید آرکین است که در ایران با نام فخرالدین شهرت دارد. او از سال ۴۷ تا ۷۴ در ۱۶ فیلم و سریال ایرانی بازی کرد. اولین آنها یوسف و زلیخا بود و آخرینش سریال مزد ترس که سال ۷۴ پخش شد. به جز او امل سایین خواننده و بازیگر ترک هم پیش از انقلاب در چند فیلم ایرانی حضور داشت.

دو دهه بعد از انقلاب حضور ستارگان ترک در فیلم‌های ایرانی ادامه پیدا کرد. آدم برفی ساخته داود میرباقری که سال ۷۳ ساخته شد، اگرچه از بازیگران ترکیه‌ای استفاده نکرد، اما به نوعی پیشقدم ساخت فیلم در ترکیه شد.

پس از آن در دهه هشتاد فیلم‌ اکواریوم ایرج قادری در ترکیه فیلمبرداری شد و بعدتر در دهه‌ی ۹۰ فیلم‌هایی نظیر گناهکاران از فریبرز قریبیان، بغض به کارگردانی رضا درمشیان و یک سطر واقعیت ساخته علی وزیریان در ترکیه فیلمبرداری شدند و در تمام آنها بازیگران ترک در نقش‌های فرعی و کم اهمیت حضور داشتند.

اما از اواخر دهه نود حضور بازیگران ترکی در فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی جدی شد و حالا این بازیگران عهده‌دار بازی نقش‌های اصلی یا دست‌کم پر رنگ در فیلم‌های ایرانی شدند. فیلم‌های مطرب، ‌ جن زیبا، هولیا با حضور بازیگران ترکیه ای در این دهه به نمایش درآمدند.

«جن زیبا» در سال ۹۷ اکران شد که بازیگر ترکی در آن بازی می‌کرد که به واسطه سریال‌هایی که در آنها بازی کرده بود، ‌ برای تماشاگر ایرانی شناخته شده بود. حضور نورگل یشیلچای امید زیادی هم برای فروش این فیلم ایجاد کرده بود که البته موفق نبود. این فیلم در سال ۹۷ کمی ‌بیش از یک میلیارد تومان فروخت که اصلا رقم جالبی نیست.

«مطرب» ساخته ۱۳۹۸ مصطفی کیایی داستان خواننده‌ای قدیمی ‌با بازی پرویز پرستویی است که دیگر اجازه فعالیت ندارد و بالاخره در هفته فرهنگی ایران در ترکیه فرصتی برای اجرای کنسرت پس از سالیان طولانی پیدا می‌کند. این فیلم در سال ۹۸ بیش از ۳۸ میلیارد تومان فروش داشت و یکی از فیلم‌های موفق گیشه بود.

سال ۹۹ هم مرتضی آتش زمزم فیلم «هولیا» را با حضور ویلما الس و هولیا دیکن ساخت که البته سال گذشته اکران شد و حدود ۵ میلیارد تومان فروش داشت. نوروز هم فیلم دیگری بود که سال گذشته در جشنواره فجر اکران شد و علی بوراک سیلان، بازیگر ترکیه‌ای، در آن بازی داشت.

حالا هم مست عشق گروهی از بازیگران ترک را وارد فیلمی‌از سینمای ایران کرده است. اما آنچه در مورد مست عشق متفاوت است این است که این فیلم محصول مشترک ایران و ترکیه است و نه این که تنها از بازیگران ترکیه ای استفاده کرده باشد. فروش نه چندان موفق فیلم هایی که با بازیگران ترکیه‌ای ساخته شدند، ‌این پیام را می دهد که صرف حضور آنها نمی‌تواند دلیلی برای فروش بالای فیلم باشد.

در مورد مست عشق هم دلایل زیاد دیگری برای فروش ۴۷ میلیاردی آن وجود دارد که تنها بخشی از آن بازی ستارگان ترک است. بنابراین فروش بالای آن نمی‌تواند مشوقی برای ساخت فیلم‌هایی با حضور بازیگران ترکیه‌ای قلمداد شود، اما می‌تواند شروعی برای همکاری مشترک با ترکیه باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر) مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس) ادامه رقابت «تمساح خونی» و «مست عشق» در گیشه و آغاز اکران یک اکشن

دیگر خبرها

  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • احتمال حضور رونالدو و مسی در یک تیم قوت گرفت
  • حضور ناظر ایرانی در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری
  • ماجرای هدیه و نامه شهید زاهدی به رهبر انقلاب چه بود؟
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • تمجید فوق‌العاده نشریه فورفورتو از علی دایی | او سوپراستار بین‌المللی فوتبال است | شاید نمی‌دانستید که علی دایی آنجا حضور داشت!